Zitmaaiers

Tuintractor

Als u een grote tuin hebt, een zitmaaier of een enorme tuintractor aan een vijver, hebt u een zitmaaier nodig. Een van de redenen waarom mensen graag zitmaaiers gebruiken, is dat u uw gazon heel kort kunt maaien. Dit betekent dat u uw benen, armen en rug kunt sparen. Het is niet langer nodig om te staan en precieze, krachtige slagen uit te delen aan uw vijand.

De volgende keer dat u overweegt een zitmaaier te kopen, kunt u Husqvarna overwegen. U geeft meer geld uit, krijgt comfortabelere en praktischere maaiers en algemene kenmerken die uw zitmaaier effectiever maken. Zorg voor een snelle start en grondverzet. U zult blij zijn dat u Husqvarna hebt gekozen, want het bedrijf staat bekend om zijn duurzaamheid. De onderdelen en systemen die u kiest zullen waarschijnlijk traditionele en betrouwbare Husqvarna onderdelen zijn. Verzeker u van een betrouwbare werking. U bent verzekerd van de kwaliteit, de prestaties op lange termijn en de duurzaamheid van uw Husqvarna grasmaaier. versterkt je zelfvertrouwen je banksaldo leeghaalt

je het huis uit krijgt is een uitstekende en kosteneffectieve manier om te ontspannen – met wat zon!  Plaats uw grasmaaier op een plaats die u het meest comfortabel lijkt  Je hebt de maaier van iemand anders ‘geleend’ – want je zult ongetwijfeld weer een nieuwe moeten kopen! Als uw scoot is uitgerust met een zonnekit, kunt u daar net zo goed op overschakelen; de kuilen hebben namelijk de neiging iets te veel af te koelen bij gebruik van een elektrische grasmaaier.

Tips voor scooteren bij vochtig of nat weer: Zorg voor een perfecte draaicirkel. Dit betekent dat de grasmaaier ongeveer 1 meter (3 voet) uit elkaar moet staan.  Duw de maaier niet te diep in, want dan wordt u gekortwiekt voor het gazon! Laat de messen van uw grasmaaier schuin lopen als u maait, voor een schone snede zonder risico’s Zodra u de zitmaaier geplaatst hebt, kiest u een maaiweg: De eerste scoot zal wat onhandiger zijn, en kan daarom voor de beginner wat moeilijker te hanteren zijn.

Daarom is het raadzaam de eerste scoot te beginnen met de Vitality-grasmaaier, en vervolgens over te schakelen op een ‘ normale’ maaier wanneer u de tweede (regel één) van het ‘parcours’ behandelt. De “cursus” gaat over een maximum van 2 1/2 wiel lopers (duimen). Meestal zijn een paar genoeg en een paar meer niet nodig. Het Econikey gazongras werkt goed, ongetwijfeld afhankelijk van het type. Dan is het niet nodig om een aparte zitmaaier aan te schaffen.

Lees meer

Tuin tractor