Natuurlijk licht

UVC

DearsunEnergy voor onze planeet heeft zichzelf bewezen als een krachtig ontsmettingsmiddel of oxidatiemiddel, aangezien het de aanwezigheid van zuurstof in de atmosfeer reguleert en zo voor natuurlijke zonwering zorgt. Natuurlijk UV-C licht is echter ook een doeltreffend ontsmettingsmiddel of oxidatiemiddel voor genres van water, zoals meren, fonteinen en reservoirs. Sommige merken kwaliteiten het zelfs voor industrieel gebruik. Natuurlijk UV-licht = de combinatie van zonnestralen en kooldioxide Daarom wordt een fotokatalytische chloorbehandeling voor water OZAC genoemd. Het is een bi regulerend oplosmiddel van actieve kool. Gewoonlijk is het een oplossing van mengsels van water of ander organisch materiaal die vervolgens wordt verhit tot zeer hoge temperaturen, van ongeveer 2700F. Het systeem met hoge temperatuur wordt gebruikt voor het desinfecteren van systemen en deactiveert vaak kleine levende organismen.

iveness voor planten: Maar UV-C licht kan gebruikt worden bij vriendschap met planten beleid. Het wordt ook veel gebruikt in de biologische landbouw, voor de verbetering van de dieren. Het UV-C licht is er in de biologische landbouw, voor het verlagen van de

vochtigheid, en het verlagen van de temperatuur. Daarom wordt het veel gebruikt in de biologische landbouw. Bij natuurlijk licht worden deze oplossingen echter gebruikt voor halogeenhoudende lucht die ’s morgens vroeg of ’s avonds laat wordt gebruikt om de gezondheid te verbeteren en de luchtkwaliteit te verhogen, waardoor ernstige diergebonden ziekten zoals het Rotavirus en het encrypt-virus worden voorkomen. Ook, bij natuurlijk licht, koelen planten hun processen. Planten raken hun vruchten, bladeren, stengels, wortelgebieden direct met UV-licht en beïnvloeden de groei van vruchten, bladeren, takken. Miniatuurplanten kunnen in dit geval door weinig licht worden aangetast, maar vrees niet dat er ook andere soorten zijn die goed functioneren bij natuurlijk licht.

Het gebruik van natuurlijk licht om de leefomgeving te reinigen en te zuiveren: Het belangrijkste voordeel van natuurlijk licht is dat het gedijt wanneer het door de lucht uit een airconditioner wordt getrapt, vandaar dat het de meest ONGEZONDE bron van energie is en absoluut onschadelijk zijn. Planten zijn schoon, gezuiverd door natuurlijk

licht, bemest wanneer de airconditioner is uitgeschakeld om de maximale vrije chloor te verkrijgen voor de zuivering van de lucht. Natuurlijk licht is ook niet storend en leidt de oren van de levende wezens niet af en functioneert op natuurlijke wijze zonder overmatig lawaai, in vergelijking met het geluid dat door de elektronische airconditioner wordt geproduceerd en heeft als bijkomend voordeel dat het, waar mogelijk, in het natuurlijke landschap wordt geplaatst. Natuurlijk licht is uitnodigend in huis en het zal de gezonde groei van planten ten goede komen.

Het naturaliseren van zuigelingen en kleine kinderen: Er zijn ook medische toepassingen van UV bij de pasgeborenen en patiënten in de ziekenhuizen. Je huis inrichten: Het natuurlijke licht van de onschadelijke UV-stralen dringt zeer langzaam door het glasoppervlak tijdens de wisseling van de seizoenen. De infinitesimale hoeveelheid stralen die het oppervlak bereikt, veroorzaakt echter geen schade aan het stof of enig ander soort vuil. David Shulman, leider van het klinisch onderzoek, motorrendement en vermindering van de zuurstofbelasting voor de ontwikkeling van F1-automotoren, is van mening dat de door hem gecreëerde nieuwe technologie een essentieel onderdeel vormt van de inzendingen die door de ingenieurs van de top 10 autofabrikanten worden gecultiveerd.