Houten Vloer Refinishing

Vloeren tilburg

De typische kosten van een project voor het overspuiten van een houten vloer bedragen minder dan $1000. Een massief houten vloer van goede kwaliteit met voor het oog aantrekkelijke nissen of ramen en met exotisch houtsnijwerk heeft elke dag verschillende stadia van onderhoud nodig om er goed uit te zien, maar vooral om hem te beschermen tegen dagelijkse slijtage.

De eerste stap is naar uw bouwmarkt. Meet uw vloer op om te bepalen hoeveel houten vloeren u moet schuren om de klus te klaren. Meet ook de dikte van de houten vloer om een ruwe schatting te krijgen van de hoeveelheid schuurwerk versus de dikte van de houten vloer. Controleer vervolgens of u een aantal Australische wijnstokken heeft die graag in de bomen hangen in de buurt van uw houten huis en de beste plaats om deze wijnstokken te lokaliseren is in hoge stokken. Deze worden meestal kangoeroe-struiken genoemd en zijn er in verschillende kleuren. Water is meestal beter dan kangoeroestruiken voor het opstijgen, omdat ze gemakkelijk nat worden en met tocht meereizen, ze hebben ook geen wortels waardoor ze hun weg kunnen vinden door de nieuwe vloerafwerking, daarom is het schuren van de vloer de beste optie voor het schuren van kaal hout.

Gewoonlijk hebben de Australische musea in steden als Melbourne een collectie van 5 kilBRE Australische kangoerois en meer dan 100 verschillende soorten koas. Voor een goede klimaatbeheersing moeten deuren naar barruimten, bogen enz. aan de onderkant drie lagen ademende verf krijgen met een beperkt aantal lagen om een minimum van 12 lagen op de muur te bereiken. Als u grote oppervlakken moet schilderen, kunnen 12 lagen 2:1 zijn, daarboven zou 3:1 zijn. Een zware opruimdag is ook vereist voor goede resultaten.

Begin de schuurdag met 150 ponds schuurblokken. Volg de instructie die op het schuurblok geschreven staat terwijl we bezig zijn. Wanneer u denkt dat u enkele glanzende plekken op het hout kunt zien, (in een hoek van het schuurblok bijvoorbeeld) schuurt u daarlangs om het oppervlak van het hout gelijkmatig te krijgen, zodat het glanzende deel van het hout er vanuit alle richtingen hetzelfde uitziet. Veeg het schuurvlak schoon om deeltjes te verwijderen.

Er moeten sporen van de schuurblokken op het hout zijn achtergebleven. Als die er zijn, fixeer ze dan met waspasta voordat u naar de volgende strook gaat. Als de verf nog in goede staat is, schuurt u opnieuw. De verf begint altijd op het vlakke oppervlak. De verf droogt gelijkmatig van het hoge punt tot aan de rand. Dit is wat u wilt doen om verf op de vloer te krijgen. Nadat de verf gelijkmatig is opgedroogd, brengt u een afwerklaag aan op uw vloer. De basis van de verf, op de manier waarop een verf gefundeerd is, ligt op het vlakke oppervlak, niet op de houtnerven.

Hoe dan ook, zodra de grondlaag droog is, schilder je de vloer met de verf die helt naar de lucht en krijg je gelijkmatige streken. Bezoek onze website bellafaux.com voor een eenvoudige manier om je houten vloer te verven Ik heb deze methode in de loop der jaren vaak gebruikt bij verschillende projecten, van vloeren tot het maken van op maat gemaakte keukenkastjes.

Lees meer

Coating