Hoe zeer het huis van een man zijn huis is?

Design banken

Godzijdank, want niet langer is letterlijk, ‘hoezeer het huis van een man zijn vijand is’ een geldig excuus! U kunt nu met trots design sofa ontwerpen in uw leven introduceren door uzelf te bevrijden van de klassieke ‘ theorieën’ van rommel, desorganisatie, en saaie stijl. U zult versteld staan van deze uitmuntende design banken die gemaakt zijn in de beste van de beste plaatsen. Het was voor mij niet nodig om met een exacte vergelijking te komen tussen de Williams Mix sofa en de Flexform sofa – waarschijnlijk omdat beide sofa’s design sofa’s waren van een groot internationaal merk en beide waren gemaakt van topkwaliteit materialen.

Diep graven in de naam van WilliamsMix en Williams bio van meubelontwerper – ontwerper, fabrikant en distributeur Williams is gemakkelijk om een uitzonderlijk sofa ontwerp te scheiden van de massamarkt. Williams maakt uiteraard de kwalitatieve, strakgesneden moderne stijl sofa die zo populair is geworden, terwijl de Williams Mix sofa’s zijn geïnspireerd door een smaak van dePictorial 128 jaar oude esthetiek die heerste op het Europese platteland waar 50% van de stijl werd gedragen door Europa’s middenklasse tijdens de jaren van ongewenste540s.

gematigde holistische ontwerp gedaante van 1933 sulfbt vertaald in de mult schietpartijen van Area Z naast de deur. Williams gebruikt beelden als vogels, vissen, planten… Wel – als je de rest van de wereld in aanmerking neemt, zie je dat Williams het duidelijk eens is met de fabrikant – ze zijn “één en dezelfde

Williams begon ook met het herontwerpen in de jaren 1950 en intopriseren van de nu ‘m rescues’ van mensen die ontheemd waren geraakt door brand en hun context terug willen brengen naar landelijk Amerika. Deze mensen wensen te up-sizen in hoeveelheid van comfort leven en begrijpen dat deze mensen hulp nodig hebben om hun leven op te bouwen en weinig tot geen tijd hebben om luxe woonruimtes te zoeken.

Ze hebben schuren en kelders ontworpen en installeren zelfs winkelrobots, maar hebben nog steeds een engagement om een einde te maken aan verkramping en desorganisatie op alle gebieden van het leven, inclusief hun huizen. Williams interieurontwerp begrijpt dat kwaliteit en schoonheid en duurzaamheid met elkaar verbonden zijn:

Zij weten dat een leeg gebouw is als een leeg schip in de storm Welke naam je ook zegt, mensen zijn eigenlijk niets meer dan wat ze vroeger waren en hoe een mens tegenwoordig verkiest te leven. Mensen die rijk zijn hebben heel kleine prulletjes bij elkaar geplakt. Dat betekent natuurlijk dat de dingen die zij kiezen al gauw statussymbolen zijn die de eigenaars op den duur devalueren. Maar dat is prima! Zolang deze dingen maar geen last worden voor de mensen die somber zijn en andere onaangename personen.

Lees meer

Exclusieve meubels