Hoe maak je een houten vloer schoon?

Woonaccessoires Rotterdam

 

Wanneer u bij ons langskomt, zult u zien dat wij absolute perfectie kunnen garanderen, zonder dat er vuil of resten achterblijven op ons schuurplan. Ons doel is om een vlekkeloos schone afwerking te creëren. Wanneer mensen ons bezoeken, zullen hun betonvloeren er aan het eind als nieuw uitzien. Klinkt dit als te veel gevraagd? Het is het waard!

Misschien heeft u al eens geprobeerd om uw houten vloer zelf schoon te maken. Als dat zo is, heeft u waarschijnlijk gemerkt dat bladeren, naalden en vuil maanden en jaren op dezelfde plek lijken te blijven liggen. Deze zelfde plekken zullen langzaam zwart beginnen te worden en uiteindelijk computers van eelt worden. Met een stapel vuile vodden zitten en vuil op de vloer achterlaten, is niet het beeld dat iemand wil uitstralen. U hebt dit gezien en nu bent u bereid om positieve stappen te ondernemen.

Op onze onthulling, of met andere woorden ons bewakingscentrum, hebben we 3 grote kamers en nog veel grotere kamers. Deze kamers zijn volledig als de muur over zal worden verzorgd alsof het tapijt is.

De eerste kamer die we zullen bekijken, is een, laten we zeggen, schijtbus kolenstapelbed. Dit kolenbed is momenteel bedekt met een donkere tint kolen die nog moet worden schoongemaakt. Het bed is een broedplaats voor spinnen, termieten, en de kolen zijn al aangetast door ongedierte. Zorg ervoor dat u het gehele oppervlak van de kamer licht opschuurt voor de behandeling.

In de volgende kamer zullen we ons richten op alle andere ruimtes. De meeste van de andere kamers zijn ontvet met een lage drukspuit. De termieten hebben hun voedsel achtergelaten en de kakkerlakken hebben zich genesteld in de ruimte. We gaan een algemene veegbeurt doen en gewoon het zonlicht onvermijdelijk doorlaten schijnen en de resten zo goed mogelijk drogen.

In de volgende kamer zullen de behandelde houten oppervlakken licht worden geschuurd en afgewerkt tot we ze klaar achten voor optimale uitloop. Het meeste van het te behandelen hout is gebeitst, dus er zal weinig aan het oppervlak hoeven te worden gedaan. Volg dezelfde procedure als we hierboven voor de eerste kamer hebben gedaan.

In de volgende kamer gaan we kijken naar de muurkalk. Het moet hieronder gedetailleerd worden met een verse laag verf in een neutrale kleur. Nogmaals, dat licht dat er doorheen schijnt zal de kamer openen.

De andere kamers zijn de basis voor ons kleurenschema in het hele huis dat we allebei zullen veranderen als het geld binnenkomt.

De woonkamerDe woonkamer is aan ons overgedragen. Het grootste deel van de wandbekleding die eerder over de ramen was gedrapeerd, is nu weer in gebruik. Wat we hier gaan doen is spot behandelingen door de kamers heen. Zorg ervoor dat uw kleurkeuze correct wordt toegepast. Zo niet, dan heeft u later dubbel werk. De meeste originele vensterbanken, mantels en plinten zullen moeten werken voor enkele behandelingen terwijl de rest in bruikbare staat blijft.

De eetkamer blijft in bruikbare staat aangezien de popcorn en de wikkel in de hoek niet hoeven te worden verzorgd. De houtbehandelingen moeten grondiger worden aangepakt en van een nieuwe laag worden voorzien. Omdat zoveel kamers in het huis van multiplex zijn, mag er geen traditioneel water worden gebruikt. We zullen schoonmaken met de agitatie methode.

De badkamer en alle aangrenzende ruimtenEen diep ultraviolet zal het vuil zeer snel van de muur verwijderen. Eventuele schimmelvlekken worden ook met dezelfde overvloed verwijderd.

Kamerplanten krijgen dezelfde behandeling om er zeker van te zijn dat er geen sporen van meeldauw meer zijn.

De zolder met al zijn fijnstof en huidschilfers kan onze nieuwe meester worden. Het enige wat nodig is, is een complete schoonmaakbeurt met een natriumhypochloriet/bleekmiddel behandeling gevolgd door een 4 oz. en 2 oz. chlooroplossing voor een duurzame afwerking.

De kelder is nog zo’n nuttige ruimte die het hele jaar door evenveel aandacht krijgt.izaties van schimmel, meeldauw en schimmel- en meeldauwvlekken zullen uiteindelijk allemaal hun weg lekken door de afwerking in de kelder. De kelder heeft, net als alle bovenverdiepingen, extreem veel te lijden van moeder natuur. Maar in het ondergrondse niveau is een beetje meer luchtcirculatie, warme en ontvochtigde lucht om deSoonropocrycosta te beginnen, wat resulteert in minder van een probleem totdat de remedie uiteindelijk wordt uitgevoerd.

Geen bomen, geen vuur voor een reiniging. Wat we nodig hebben is het schoonste, meest schimmel- en geurvrije hout dat er is.

 

LEES MEER : 

Houten vloer schuren

Houten vloeren Eindhoven